Header image

Introductietraining #2

Van 19 Feb 20:45 tot 19 Feb 20:45

Algemene informatie

Ben je geïnteresseerd in de klimvereniging ESAC en wil je wellicht meedoen met de lente-intro van ESAC maar weet je het nog niet zeker? Kom dan geheel vrijblijvend een keertje langs bij de wekelijkse open bouldertraining. Hier kun je gratis voor het eerst kennismaken met de ESAC en het klimmen. Bovendien zullen er veel leden aanwezig zijn aan wie je je vragen kunt stellen! Meer info over de lente-intro, het intropakket en lid worden is te vinden op esac.nl .

Wat moet je weten?

  • De training vindt plaats op het studentsportencentrum (SSC) bij de boulderwand. De boulderwand zit tussen hal 2 en hal 3 in.
  • Om toegang te krijgen tot het SSC heb je een sportkaart nodig. Heb je die niet, kun je bij de balie voor 5 euro een eenmalige dagkaart kopen.
  • De training vindt plaats tussen 20:45 en 22:15. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon langs!
  • Neem sportkleren mee (korte broek/korte mouwen shirt). Bij de boulderwand liggen klimschoentjes die je gratis kunt gebruiken. Je kunt eventueel ook op sportschoenen klimmen.
  • Na de training doen we vaak een abstraining, gezellig met elkaar afzien. Neem als je mee wil doen ook een handdoek mee.
  • De week hiervoor (zelfde tijd en plaats) vindt ook een open training plaats. Meer daarvoor hier.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar intro@esac.nl.

Voor huidige ESAC leden: wil je mensen enthousiast maken voor klimmen, kom dan langs!