Header image

Samenwerken met ESAC

Bedankt voor uw interesse in het samenwerken met de ESAC. Er is heel veel mogelijk, op deze pagina wordt een overzicht gegeven van wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Hieronder volgt een beschrijving van onze vereniging, voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

De ESAC

ESAC staat voor de Eindhovense Studenten Alpen Club. Wij zijn een studentensportvereniging in Eindhoven met het doel om de toegankelijkheid van de bergsport voor studenten in Eindhoven te faciliteren en te waarborgen. Hiertoe brengen wij studenten met een passie voor de bergsport samen. Wij zijn een van de grootste studentensportverenigingen in Eindhoven met 200 studentleden en 200 reünisten, waarvan er 65 actief zijn binnen commissies. Onze leden zijn echte buitensporters die zowel klimmen in de klimhal als gedurende weekenden in de rots in België of Duitsland. We zijn echter niet alleen een klimvereniging, maar ook een alpenclub. Zowel in de winter als in de zomer vertrekken wij naar de bergen in om te alpineren, bergwandelen, toerskiën en ijsklimmen. Verder zijn wij ook een hele gezellige vereniging met borrels, lezingen andere gezelligheidsactiviteiten.

Samenwerkings mogelijkheden

Wij staan open voor heel veel verschillende samenwerkingen. Zo hebben wij hebben een verenigingsblad dat twee maal per jaar wordt uitgebracht waarin leden met uw bedrijf kennis kunnen maken. Daarnaast kunnen wij uw bedrijf onder de aandacht brengen via verschillende media kanalen. Ook hebben wij een stunt team tot onze beschikking staan om een spectaculaire activiteit te organiseren. Contact Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met de commissie Externe Betrekkingen. Mail: bestuur@esac.nl