Header image

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vereniging. Buiten een voorzitter, secretaris en penningmeester zijn de functies klimcommissaris en materiaalcommissaris standaard bezet bij ESAC. Regelmatig bestaat het bestuur ook uit meer bestuursleden: het bestuur kent dan ook bijvoorbeeld een vicevoorzitter. Het bestuur wisselt jaarlijks, ben je geïnteresseerd in wat het bestuur precies doet en of het wat voor jou is, stuur dan een mailtje naar bestuur@esac.nl.  Zij vertellen je graag meer erover! Oud besturen zijn hier te vinden.


43 bestuur der ESAC - "Because It's There"

Voorzitter - Bjarne Kraak

voorzitter@esac.nl

+31 634140111

Na anderhalf jaar actief met ESAC geklommen, gealpineerd en zelfs gewandeld te hebben, is het nu tijd voor de volgende stap. Mijn tijdsbesteding bestond al voor een groot deel uit ESAC zaken, en nu is dat eindelijk geoorloofd! Ik zal komend jaar namelijk jullie voorzitter zijn, en met heel veel plezier! Ik heb heel veel zin om mij komend jaar in te zetten om de ESAC verder te brengen, samen met een geweldig bestuur en met jullie, als leden. Ik hoop velen van jullie vaak te zien en te spreken: in de klimhal, tijdens borrels maar vooral ook daar waar ik het liefst ben: buiten, tijdens klimweekenden en in de Alpen. Als voorzitter zal ik altijd voor jullie klaar staan, dus heb je een vraag opmerking, idee of wil je gewoon een biertje drinken? Spreek me aan!

Secretaris - Indie Peeters

secretaris@esac.nl

+31 633720129

Na mijn eerste jaar als ESACer overleefd te hebben, en aardig wat commissies gedaan te hebben. Leek mij het tijd om de volgende stap te nemen. Daarom zal ik aankomend jaar zal ik jullie secretaris zijn. Naast het klimmen ben ik vooral bezig met muziek, waar hopelijk aankomend jaar het eerste optreden van de ESAC band gaat plaatsvinden! In de zomer ga ik graag met mijn plankje op reis. Waarmee ik een haat liefde relatie hebt omdat ik er soms nog wel iets mee wil breken. Aankomend jaar ben ik van plan om hard te gaan klimmen, te gaan beginnen met alpineren en natuurlijk kei veel plezier te hebben!

Penningmeester - Thijs Niestadt

penningmeester@esac.nl

+31 681322970

Mijn eerste jaar bij de ESAC ben ik niet super actief geweest, maar daarna ben ik steeds meer mee gaan doen met bijvoorbeeld borrels en de introcommissie. Dat was allemaal super leuk, en ik had eigenlijk wel zin om meer te doen voor de vereniging. Dus vandaar dat ik nou een bestuursjaar doe! Ik heb vroeger altijd in de bergen rondgebanjerd met mijn ouders en het lijkt me nu super gaaf om dat zelf te kunnen, dus ik ga lekker alpineren deze zomer. Daarnaast ben ik ook wel eens klimmend of boulderend in een hal te vinden als de blessures het weer eens toe laten. Verder hou ik me bezig met studeren, muziek luisteren, wandelen en soms een beetje hardlopen. Ik verwacht dit jaar in ieder geval een hoop te leren en ik heb er super veel zin in!

Vice-Voorzitter - Bartho van den Broeke

vicevoorzitter@esac.nl

+31 615395982

Nu derde jaar ESACer die graag iets terug wil doen voor de vereniging. De ESAC heeft mij afgelopen jaren zoveel geboden dat nadat lid te zijn geweest van een aantal commissies ik graag bestuur wilde gaan doen. Ik heb altijd al een liefde gehad voor de natuur en ik ben daar dan ook vaak te vinden. Naast het klimmen ben ik aan het trainen voor een halve triathlon en ben ik graag bezig met muziek. Ik heb heel veel zin om jullie te mogen vertegenwoordigen en hoop heel veel te leren. Ik ben nu in ieder geval al achter het nut van een agenda en je mail ordenen gekomen, wie weet wat verder nog komt!

Materiaalcommissaris - Isabelle Franklin

matco@esac.nl

+31 645252003

Na een aantal jaar geklommen te hebben, eerst in Utrecht en daarna bij ESAC, wilde ik wel weten hoe het was om meer te doen binnen de vereniging. Materiaal in de gaten houden, klimmen, muziek maken, studeren, ja ik doe het allemaal. Ik hoop dit jaar veel nieuwe mensen te leren kennen, lekker hard te klimmen en niet al te veel materiaal kwijt te raken. Ik ben ervan overtuigd dat het een leuk jaar gaat worden!

Klimcommissaris - Emile Ducornez

klimco@esac.nl

+31 611212347

Na een jaartje vrij actief te zijn, met bijvoorbeeld het NSKB, en toch mijn BSA gehaald te hebben, leek het me een mooie tijd om gewoon nog wat meer met klimmen te gaan doen. Aangezien ik klimmen ook intens leuk vind, ben ik blij om als klim commissaris zowel binnen als buiten heel veel te klimmen. Ik heb er onwijs veel zin in!