Header image

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vereniging. Buiten een voorzitter, secretaris en penningmeester zijn de functies klimcommissaris en materiaalcommissaris standaard bezet bij ESAC. Regelmatig bestaat het bestuur ook uit meer bestuursleden: het bestuur kent dan ook bijvoorbeeld een vicevoorzitter. Het bestuur wisselt jaarlijks, ben je geïnteresseerd in wat het bestuur precies doet en of het wat voor jou is, stuur dan een mailtje naar bestuur@esac.nl. Zij vertellen je graag meer erover! Oud besturen zijn hier te vinden.


44ste bestuur der ESAC - "I'd Climb That!"

Voorzitter - Leon Cavé 

Jg3CQseFPlCfB4vBYvwf7W7GN7K181Yp0TkyHJbq.jpeg

 voorzitter@esac.nl

+31 683994645

Na een lange tijd actief te zijn geweest in commissies in de ESAC en ongeveer 2 jaar te klimmen, ben ik president van de ESAC geworden. Ik kijk uit naar mijn bestuursjaar en zijn (hopelijk) vele leuke activiteiten en momenten en hoop de ESAC nog beter te maken. Als voorzitter zal ik zorgen dat alles in de ESAC soepel verloopt en dat natuurlijk iedereen het naar zijn zin heeft! Ik hoop je te zien op trainingen, borrels en andere activiteiten zoals weekends, waar ik zo veel mogelijk aanwezig zal zijn. Als je vragen of een goed idee hebt ben je welkom om contact op te nemen via de mail of door me in persoon aan te spreken.

Secretaris - Luc Bouwmeester

10AmuzyPnPP4pMamn2dv8BajOlnqDQQQYffAW5Hn.jpeg

secretaris@esac.nl

+31 610425624

In mijn eerste jaar van ESAC was ik niet heel erg actief. Dit veranderde echter in het volgend jaar toen ik veel meer ging klimmen en in een aantal commissies ging. Nu zit ik alweer in mijn derde jaar van m’n studie en ESAC en leek het me wel tijd voor de volgende stap: het bestuur. Je kan een aantal mailtjes van me verwachten aangezien ik de rol van secretaris zal vervullen. Ik kijk ernaar uit om meer voor de vereniging te doen, meer mensen te leren kennen en er gewoon een kei tof(klim)jaar van te maken!  

Penningmeester - Abe Willems

qpR4oG117jWT65AJnDIQwatqlLbxJPbos5TkDDmj.jpeg

penningmeester@esac.nl

+31 638285218

Na tweeënhalf jaar ESAC lid geweest te zijn, waarvan zeker één jaar aan commissie ervaring, heb ik besloten om meer terug te willen gaan doen voor de vereniging. Bestuur zijn is de leukste en beste manier om dit te doen, vandaar dat ik komend jaar jullie Penningmeester zal zijn. Mijn allerjongste herinnering van de mooie bergen is dat ik met mijn ouders in de bergen aan het wandelen was en wanneer het de kleine Abe teveel werd, op mijn vaders schouders de top bereiken. Deze mooie herinnering is natuurlijk uitgegroeid tot een ambitie om nog hogere bergtoppen te bereiken. Naast deze ambitie geniet ik ook van klimmen, boulderen, wandelen en op z’n tijd een biertje. Ik heb veel zin in komend jaar en hoop veel te gaan leren!


Vice-Voorzitter - Robert Prins

7Z24bxXD8AMwgwDMPx2BAnZHV9TjNSHmh07lgjG5.jpeg

vicevoorzitter@esac.nl

+31 637333122

Mijn naam is Robert en ik zal dit jaar de vereniging vertegenwoordigen als vice-voorzitter. Afgelopen zomer ben ik lid geworden bij de ESAC en ben meteen veel gaan klimmen. Van te voren wist ik niet zo goed hoe leuk ik klimmen zou vinden, maar na de eerste training voelde ik gelijk dat de ESAC bij me paste. Ik had het tijdens het klimmen en daarbuiten erg naar mijn zin en wilde graag meer betrokken raken bij de vereniging. Dat is nu wel gelukt. Ik hoop dit jaar mijn steentje te kunnen bijdragen om de vereniging verder te helpen. Ik houd van buiten zijn en kamperen en hoop dus veel van jullie te zien op klimweekenden of andere activiteiten.

Materiaalcommissaris - Tomás Horst

DwfNA94WVBdNNUkfGQIxMXO5gLCMusuL1kgH6gmc.jpeg

matco@esac.nl

+31 640077544

Toen ik lid werd van de ESAC wist ik eigenlijk niet zo heel goed wat ik ervan kon verwachten. Ik had alleen een paar keer geklimd en geboulderd in mijn leven maar voor de rest heb ik nooit echt een grote affiniteit gehad met alpineren. Maar zodra ik bij de vereniging kwam voelde ik me al op mn plek. Bestuur doen bij de vereniging leek me dan ook een toffe manier om zoveel mogelijk van de vereniging en haar leden mee te krijgen, en tegelijkertijd ook mijn kennis van materiaal bij te spijkeren. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie matco te zijn, en hopelijk zie ik veel van jullie bij trainingen en activiteiten terug!

Klimcommissaris - Johannes Fieber

tjxgsUL5uH4iKQAcesX0E8p3zwzcdNZXc8hpsaJL.jpeg

klimco@esac.nl

+33 6 37 68 21 69

Hoi ik ben Johannes Fieber, ik kom uit Oostenrijk en heb in Frankrijk gewoond. Ik ben dit jaar naar Eindhoven gekomen om te studeren. Daarom kan niet zo gut Nederlands maar ik probeer het te leren. Ik woonde in het bergen en heb daar viel berg gefietst, geskied en gekimd. En ik heb het echt leuk gevonden dat Eindhoven een alpen club hebt.