Header image

FAQ

Frequently asked questions

Wanneer/ hoe kan ik een lid worden?

Druk op de gele "word-lid" knop rechts boven of klik deze link. Je zult een geldige SSC sportkaart nodig hebben.

Wat doet de ESAC? Wat is de ESAC?

De ESAC is de Eindhovense Studenten Alpen Club. De ESAC is the beste plek om te klimmen, boulderen of alpineren in Eindhoven. Ga hierheen voor meer informatie.

Kan ik me voor alle activiteiten/cursussen inschrijven?

Als je lid bent, kun je je voor alle activiteiten of cursussen inschrijven. Zorg dat je de eisen in het agenda-item goed gelezen hebt voor je inschrijft. Sommige activiteiten (bijvoorbeeld weekenden) vereisen speciale klimvaardigheden.

Wanneer zijn de trainingen?

De ESAC organiseert meerdere trainingen per week. Voor meer details over deze trainingen check de agenda of deze pagina.

Moet ik materiaal kopen om mee te kunnen doen?

Voor sommige trainingen zijn een Toprope certificaat, klimgordel en zekerapparaat vereist. De makkelijkste manier om hieraan te komen is via de ESAC intro waar je alles leert wat je nodig hebt en je een kortingsdeal krijgt voor klimmateriaal. Klik hier voor meer informatie. 

Hoe word ik lid van een commissie?

Je kunt alle commissies van de ESAC hier vinden. Om lid te worden van een commissie raden we aan om een commissielid aan te spreken of om de commissie een email te sturen.

Hoe word ik Kader?

Voor meer informatie over de Kader opleiding, kijk op deze pagina.

Kan ik mijn vooraf behaalde certificaten overdragen naar de ESAC? 

Je kan een mailtje sturen naar de OC (opleidingscommissie).

Zijn er borrels bij de ESAC?

Ja, bij de ESAC vinden we het leuk om na de trainingen te borrelen en eens in de maand organiseren we een borrelactiviteit. Voor meer informatie over deze activiteiten check de agenda.