Header image

Merchandise en kleding

Wil jij je ook graag associeren met de ESAC? Bestel dan een van onze goodies. Het ESAC trainingsshirt is een klassieker en de ESAC nalgenes en buffs raken uiteraard nooit uit de mode.


ESAC trainingsshirt Vernieuwd! 

Zorg ervoor dat je verzekerd bent van het nieuwe ESAC shirt, zodat jij er straks weer superkek bijloopt en je oude shirt in je ESAC-merchandising-archief kan! Als vereniging zijn we erg herkenbaar met ons 'uniform', zeker in de klimhallen van Eindhoven. Naast shirts zijn er ook tanktops!

Zowel model voor heren als dames beschikbaar,
en wel voor slechts €10,-

Enkele oude modellen (S-M, female) zijn nog beschikbaar voor €12,-


 


FtX0oBx1HyNHqZKGsPReNHIxX4TT5G7nuZpBgtu4.pngk09gXPFMibyR6AJspmmmuFNPDqqrq3NFvXgKS0J0.pngweakQ0xxGIZYNEZtbzb2zviQf6WKukecDYYbxm4l.png

 


Buff  

In eerste instantie speciaal uitgebracht voor ons 7e lustrum, de ESAC Buff, maar wegens groot succes opnieuw besteld.

Op talloze, wel meer dan acht manieren te dragen. Geinteresseerd naar deze variaties? Vraag de 43e matco voor een demonstratie.

De opdruk bevat de de eerste twee coupletten van het ESAC lied en vooral veel ESAC logo-elementen. Houdt je warm of koel en ziet er ook nog goed uit! 

Kosten: €10,-

HvjX44I2k2pvqJPuPQnppEKMngu4L9mvrF946DbG.png


Nalgenes

Er is nu een glow in the dark ESAC waterfles! Nooit meer je waterfles kwijt in het donker in de tent, en dat voor maar €11,11. Maak je ESAC set compleet voor deze zomer met deze ESAC nalgene! Kosten: €15,-

QTWcgPTjH7bRNf1x4Z1cyMZthYQ7gP6STQ8Wx0N2.png


Vlaggen

Als jij op de top van een berg staat wil je daar natuurlijk wel met een vlag staan. En wat voor vlag? Een ESAC vlag! En dat voor €4,50.


yS6o6T37AgcT3NTVmA8VLIPVR0utKY5uLGXpVypZ.png


Merchandise wordt vanuit de bestuurskast verkocht, en is doorgaans per incasso te voldoen.
Benader voor het aanschaffen van één van deze items het bestuur via de mail of spreek ze aan tijdens een van de trainingen.