Header image

Merchandise en kleding

Wil jij je ook graag associeren met de ESAC? Bestel dan een van onze goodies. Het ESAC trainingsshirt is een klassieker en ook de items die horen bij het 8e lustrum zijn must-haves.


ESAC trainingsshirt Vernieuwd! 

Zorg ervoor dat je verzekerd bent van het nieuwe ESAC shirt, zodat jij er straks weer superkek bijloopt en je oude shirt in je ESAC-merchandising-archief kan! Als vereniging zijn we erg herkenbaar met ons 'uniform', zeker in de klimhallen van Eindhoven. Het is een shirt van goede kwaliteit met prettige pasvorm, zodat het ook vooral fijn klimt.

Zowel model voor heren als dames beschikbaar,
en wel voor slechts €12,-

Enkele oude modellen (S-M, female) zijn nog beschikbaar voor slechts €5,-

 

received_816119361848983
 

Opinels 8e lustrum Nieuw! 

Timothy heeft een mooie deal weten te regelen met opinels voor de ESAC.

Wat? Voor de hotelgangers onder ons: Opinels zijn simpele houten uitvouwmessen (met blokkeringssysteem), perfect voor op een camping of andere outdooractiviteiten. Het gaat in dit geval om de No.9 (lemmetlengte 9 cm) van Carbon staal. Bij deze alvast een kleine onderhoudstip: Hoewel ze makkelijker scherp te houden zijn dan hun rvs-counterpart, is het aan te raden ze wel droog op te bergen na gebruik omdat ze wat roestgevoeliger zijn.

Kosten met de ESAC gravering is €13,-

 
 

Lustrumbier Nieuw! 

Sinds dit jaar ESAC-lid Koen Stokbroekx heeft speciaal voor de ESAC een ESAC lustrumbier gebrouwen. Volgens kenners uit de lustrumcommissie het beste te beschrijven als een hoppig, kruidig en daardoor bijzonder smaakvol Hefe-Weizen. Het bier zal ook regelmatig bij lustrumactiviteiten aanwezig en verkrijgbaar zijn. Hierover wordt tijdig een mailing gestuurd. 

Kosten: €2,- per stuk (kostprijs), verkrijgbaar bij activiteiten. 
Niet verkrijgbaar in grote oplage.

 

Lustrumbier_etiket_op_fles2
 
 

 

Buff (Matt) Nieuw! 

In eerste instantie speciaal uitgebracht voor ons 7e lustrum, de ESAC Buff, maar wegens groot succes opnieuw besteld.

Op talloze, wel meer dan acht manieren te dragen. Geinteresseerd naar deze variaties? Vraag de 39e matco voor een demonstratie.

De opdruk bevat de de eerste twee coupletten van het ESAC lied en vooral veel ESAC logo-elementen. Houd je warm of koel en ziet er ook nog goed uit! 

Kosten: €10,-


Nuttenfrutter  

Na een lang intermezzo zijn ze eindelijk terug. De ESAC nuttenfrutter is vanaf heden weer te bestellen. De exclusieve tool borduurt voort op het eerder reeds bewezen ontwerp. Alle data en ervaringen zijn verzameld om zo een nog beter ontwerp en een verhoogd gebruiksgemak te verkrijgen. De frutters zijn met hoge precisie gesneden op een CNC watersnijmachine.

De frutters zijn vervaardigd uit C45 plaatstaal. Ook wel bekend als gereedschapstaal. De frutters hebben de zelfde eigenschappen als je onverwoestbare bijl en je set veren uit je auto.

De staalplaat is gesponsord door het mcb. En daarvoor mogen we ze heel erg dankbaar zijn. Een wederdienst bewijzen kan door even hun facebook pagina te liken.

Er zijn nog enkele ESAC nuttenfrutters beschikbaar, benader hiervoor het bestuur. 

Kosten: €7,50  

 


unnamedfrutterbiri
 


Lustrumtrui Nieuw! 

De lustrumtrui ook speciaal voor ons 8e lustrum. Het is feest bij de ESAC en dat mag iedereen weten. 

De enige echte 8ste lustrum trui. De nieuwe lustrumtrui en tevens nieuwe ESAC trui, geschikt voor de weekenden, comfortabel en om als ESAC even goed op te vallen. Ga voor het afhalen van deze fantastische trui langs bij de bestuurskast!

Er zijn nog een aantal maten extra besteld, snel zijn dus!

Kosten: €15,-

 
 

ESAC Lustrum CD 

Bevat alle hitjes die je nodig hebt voor onderweg naar weekend, studie, werk, de alpen, ga zo maar door. Meezingers en klassiekers als YMCA mogen natuurlijk niet ontbreken.

De A-side op spotify:
https://open.spotify.com/user/1187087979/
playlist/4pahhBUxB4cJD0a5Ua6zvQ

 

Lustrumboek meer info volgt!

Het boek waarin alle activiteiten uit de doeken worden gedaan, verhalen verteld en gebeurtenissen vereeuwigd.
Nog in wording, komt uit aan het einde van het lustrumjaar (medio februari). Destijds zal hier mail over uit gaan.
 

---

Lustrum mokken 7e lustrum uitverkoop

De laplandmokken, onverwoestbaar, met logo van het 7e lustrum. Wie heeft er niet van ze gehoord! Er zijn er nog enkele beschikbaar, verkrijgbaar bij het bestuur.

Kosten: €2,-
 

Merchandise wordt vanuit de bestuurskast verkocht, en is doorgaans per incasso te voldoen.
Benader voor het aanschaffen van één van deze items het bestuur via de mail of spreek ze aan tijdens een van de trainingen.