Header image

Welkom

Welkom bij de ESAC, dé studenten klim- en bergsportvereniging van Eindhoven. Op onze website vind je meer informatie over wat de ESAC te bieden heeft. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met het bestuur.

De Eindhovense Studenten Alpen Club houdt zich in de breedste zin bezig met de bergsport. Met veel plezier en gezelligheid genieten we van de hoogteverschillen in het landschap of in de hal. Hieronder is actuele informatie te vinden, informatie over lid worden of contact opnemen zijn elders op de website te vinden.

Laatste nieuws

Card image cap 23 Jun

Vrijwilligers intro TU/e en intro-ouders gezocht!

Gedurende de intro-week van de TU/e (maandag 20 augustus t/m maandag 27 augustus) organiseert de introcommissie van ESAC verschillende activiteiten om nieuwe leden te werven. Aangezien we dit natuurlijk niet alleen kunnen hebben we hier jullie hulp bij nodig. Lijkt je het leuk om samen met ons nieuwe leden te werven, schrijf je dan in als vrijwilliger en geef aan wanneer je wilt en kunt helpen (je kan ook een gedeelte van de week helpen)! Inschrijven kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/hFFYnoNgguCoclu62

Nadat er nieuwe leden geworven zijn vindt de intro-periode van de ESAC plaats. Vind jij ESAC ook zo leuk en wil je nieuwe leden kennis laten maken met ESAC? Schrijf je dan met zijn tweeën in als intro-ouders en begeleidt gedurende de intro-periode van ESAC (ongeveer de eerste maand van het studiejaar) een groepje nieuwe ESAC'ers. Inschrijven kan door het volgende formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/Pxhq3yu4lA0XchN03 . Maar een van de twee ouders hoeft dit formulier in te vullen. 

Card image cap 08 Jun

ESAC waterfles

Bestel een glow in the dark ESAC waterfles! Nooit meer je waterfles kwijt in het donker in de tent, en dat voor maar ongeveer €11,-. Maak je ESAC set compleet voor deze zomer met deze ESAC nalgene! Bestel hem door het volgende formulier in te vullen voor zondag 11 juni. https://goo.gl/forms/6kbirt3bIO9LKlDJ2

Card image cap 30 Apr

EPlaKKa

De EplaKKa 2018 heeft met succes plaats gevonden. Tijdens deze gezellige middag en avond hebben we met plezier tegen elkaar gestreden!

We weten nu wie zich met recht de beste klimmers van de ESAC mogen noemen (tot de volgende editie in ieder geval).
Bij de Mannen heeft Timo de Befaamde Bak gewonnen en bij de vrouwen was dit Florianne. In de beginners categorie was Bjarne de winnaar, hij gaat volgend jaar natuurlijk ook voor de bak!
Gefeliciteerd allemaal!

De foto's zullen binnenkort verschijnen.

Namens de EplaKKa commissie willen we alle klimmers en hulp bedanken voor een gezellige en geslaagde EplaKKa!

Overzicht winnaars:

Beginners: 
1. Bjarne, 
2. Gerben, 
3. Iris

Vrouwen: 
1. Florianne
2. Famke
3. Saar

Mannen: 
1. Timo,
2. Nourdin
3. Paul