Header image

TSAC Cantus GECANCELD

Van 14 Jan 19:30 tot 14 Jan 22:30

Algemene informatie

Tukkers, Noorderlingen, Randstedelingen en mensen van onder de rivieren en alles daartussen in,

Eens in de zoveel tijd, hebben wij in het verre oosten een goed idee. Op ons laatste idee zijn we bijzonder trots. Namens de TSAC, mogen wij met trots presenteren, de aller eerste SAC-Cantus! Wij het Cantus-Senaat, hebben de grote eer toebedeeld gekregen om dit ongeëvenaarde evenement te mogen organiseren. Wat is een cantus?

Een cantus is een avond vol zingen, drinken in goed gezelschap. In dit geval, het allerbeste gezelschap, omdat je zal worden vergezeld door jouw vrienden van de SACs over het hele land. SACers zijn natuurlijk bekend om hun sterke feestgedrag. Om de avond te verzekeren van een goede sfeer vol kameraadschap en gezelligheid zal de avond begeleid worden door ons, het Cantus-Senaat. 

Waar & Wanneer

De cantus zal plaats vinden op vrijdag 14 januari 2022 en zal duren van 19:30 tot 22:30. Het zal plaatsvinden op de campus van de Universtiet van Twente in Enschede. 


Kosten

Dankzij de enthousiaste financiële support van zowel de TSAC als de NSAC, kan jij deelnemen aan dit unieke evenement voor maar €5! Dit is natuurlijk inclusief de drankjes zie zullen worden genuttigd gedurende de Cantus. 

Het bedrag kan worden overgemaakt naar de TSAC met de volgende instructies: 

IBAN: NL61RBRB0205056741

T.A.V.: Twentse Studenten Alpen Club

Beschrijving: SAC-Cantus + [INSERT FULL NAME]


Opgeven: 

Je kan opgeven voor dit aanstaand legendarische evenement door het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/VREq6JzHhxYqMhdz7

Voor alle niet-TSAC-deelnemers: Je registratie is pas compleet vanaf het moment dat je het bedrag overgemaakt. We hebben beperkte plekken, dus zodra het evenement is uitverkocht zullen we kijken naar van wie we het geld hebben ontvangen. Indien je al betaald heb voor, maar uiteindelijk toch niet aanwezig kan zijn, krijg je het geld terug gestort op je rekening. 


Na afloop

De Cantus is rond 22:30 afgelopen. Dit geeft de mensen van de meeste SACs de mogelijkheid om de trein terug te pakken naar hun eigen stad. Voor degenen voor wie dit niet geval is: kun je een van je TSAC vrienden vragen of je kan komen logeren, als dit niet lukt, stuur ons een email en dan kunnen wij vast ergens voor jou een slaapplekje vinden. 

 

Bij vragen kun je mailen naar: cantus.senate@gmail.com

 

Tot de 14e van Januari, 

Gegroet, 

Het TSAC Cantus-Senaat