Header image

Freyr, 80's weekend

Van 14 Sep 07:30 tot 15 Sep 23:59

Algemene informatie

Dit weekend gaan we naar Freyr. Dit zal een zelfstandig klimweekend worden, waarbij de bedoeling is dat alleen klimmers die zelfstandig kunnen klimmen meegaan. Dit houdt in dat je ten minste outdoor single pitch moet kunnen klimmen. Het weekend is het jaarlijkse 80's weekend, dus we verwachten minimaal dat iedereen in een legging klimt. De prijs van dit weekend zal 35 euro bedragen, mochten er niet genoeg auto's zijn zal hier nog een bedrag bovenop komen. Er worden twee prijzen gehanteerd:

  • Een standaard prijs voor iedereen die gebruik maakt van het aangeboden vervoer.
  • Een gereduceerde prijs voor degenen die hun eigen vervoer regelen (bijvoorbeeld motorrijders) Deze prijs bedraagt 13 euro.

We gaan er van uit dat je tijdens dit weekend in bezit bent van een klimjaarkaart en verzekering, mocht dit niet het geval zijn kun je deze eenmalig voor 13,50 euro voor het hele weekend krijgen, stuur dan wel even een mailtje naar klimco@esac.nl. Inschrijving kan tot 8 september. Mocht je toch niet mee willen gaan en je uit willen schrijven kan dit tot 8 september, na deze datum zullen de kosten in rekening gebracht worden. Op dit klimweekend is het weekendregelement van toepassing. De exacte inhoud is hier te vinden, een samenvatting is ook beschikbaar. Door je aan te melden voor het weekend ga ja automatisch akkoord met het weekendregelement.