Header image

WACO: Tweedaagse hike door het Rijk van Nijmegen

Van 10 Nov 16:00 tot 11 Nov 19:00

Algemene informatie

Het is weer tijd voor de volgende meerdaagse wandeling van de WACO nu het laatste klimweekendje geweest is... Op 10 en 11 november organiseert de WACO daarom een gezellige en mooie wandeling door het Rijk van Nijmegen, een prachtig natuurgebied rondom om Nijmegen.

Zoals jullie wellicht weten is de avond te voren de dies van de USAC (info en tickets, klik hier)  en om iedereen wat rust te gunnen om uit te kateren,  verzamelen we pas om 15:00 op zaterdag op Eindhoven Centraal in de stationshal aan de stadskant. We zullen die dag nog ongeveer 10 kilometer lopen alvorens we bij Bartho in de tuin zullen kamperen. De tweede dag zullen we na een lekker ontbijtje weer op pad gaan om die dag ongeveer 20 kilometer te lopen. We eindigen weer in Nijmegen Centraal waar we we als we willen wat kunnen drinken en eten voor we weer terugreizen naar Eindhoven. We verwachten rond 20:00 weer terug te zijn in Eindhoven.

Voor een bedrag van ongeveer 7,50 euro zorgen we voor avondeten op zaterdag en voor ontbijt en lunch op zondag. Lunch voor de eerste dag moet je zelf meenemen. Het ingekochte eten en drinken zal verdeeld worden onder de deelnemers.

We gaan er vanuit dat iedereen zijn eigen kampeerspullen meeneemt, zoals slaapmatje en slaapzak. Ook een goede, tamelijk grote (40-60L) rugzak is van belang! Verder kun je in het inschrijfformulier even aangeven of je een tent hebt. En gebleken uit afgelopen wandelingen: hangmatten zijn echt chill dus neem er een mee als je die hebt!

Meld je hier aan, zodat wij weten hoeveel eten we in moeten kopen!  Aanmelden kan tot en met dinsdag 6 November. In principe zal de wandeling ook met minder weer doorgaan, mocht het weer echter echt waardeloos zijn zal de WACO de wandeling in overleg met de deelnemers mogelijk aflasten. Met vragen kun je terecht bij een van de leden van de WACO: Bartho, Marie, Thijs of Bjarne of stuur een mailtje naar waco@esac.nl. Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook! Tot dan!