Header image
Card image cap 22 Jul

WACO walk

Tropisch weer, watermeloen en mensen met een zomerse geest vormen een geweldige combinatie voor een zomerwandeling! Op 10 juni organiseerde de WACO een wandeling naar het Eckart Wandelpark. Het thema was zomer, dus met een prachtige 27 graden Celsius was het thema zeker toepasselijk!

Rond 19.30 uur verzamelde iedereen zich bij de brug aan de Dommel tegenover Hubble en het was Leander van de WACO die ons welkom heette en uitlegde welke route we zouden gaan lopen. Klaar voor de wandeling gingen we met iedereen op pad. Johannes had tot ieders vreugde een watermeloen meegenomen, dus nog voor het verlaten van het TU terrein zaten de meeste mensen al te genieten van een stukje. Verder namen mensen ook nog wat te drinken mee voor onderweg.

We kwamen al snel de Karpendonkse Plas tegen, en liepen er omheen, op weg naar het bos. Vervolgens was er in het bos een pad dat we konden volgen, met onderweg wat obstakels zoals bomen en plassen. Mensen met witte schoenen kwamen er al snel achter dat dit niet de beste keuze was. Toen we een tijdje door het bos hadden gelopen, was er een verrassingsaanval van muggen. De vriendelijke muggen weken niet van onze zijde totdat we bijna terug waren.

Toen we terugkwamen bij de Karpendonkse Plas, maakten we een stop om wat te drinken. De WACO voorzag ons ook van een chocolaatje, om ons schrap te zetten voor de laatste fikse kilometer. Tenslotte keerden we terug naar de plaats van vertrek en bedankten de WACO voor hun formidabele organisatie. Ik vond het een erg leuke wandeling, en ik kan iedereen aanraden om de volgende keer mee te doen!