Header image
Card image cap 13 Jan

De online commissie avond

Vrijdag 20 november was de commissieborrel van ESAC! Hier is het verhaal van een mooie avond vol inspiratie en bier:

Het begon allemaal om 20:30. Na wat moeite met verbinden op Discord kregen we een klein intropraatje door Tijn. Hierin legde hij allemaal uit wat er te gebeuren stond! Dat ga ik hier niet zeggen want anders wordt spanning van het verhaal verpest.

Na het intro praatje kwamen in groepjes vertegenwoordigers van de commissies langs. Ze gaven een korte uitleg van de commissie, maakten een praatje onder het genot van een hoppige versnapering en in dat proces gaven ze ook wat hints vrij…

Dat was namelijk voor het volgende onderdeel! De ESAC commissie pubquiz! Met enerverende vragen zoals “waar staat de EPLAKKA voor?” werd het geheugen van de deelnemers getest. Het was een titanenstrijd tussen 3 teams. Mijn team heette de Fontainebros, maar mijn geheugen is niet goed genoeg om de namen van de andere teams te onthouden. Na 2 zenuwslopende rondes gevolgd op het puntje van mijn stoel en ook van mijn (GRATIS!) flesje bier kwam … (zijn naam weet ik nog steeds niet) terug met de einduitslagen.

Wij werden derde, dus ook laatste. Jammer natuurlijk, maar het ging mij niet om de winst, maar om de reis ernaartoe. En O wat was die reis gaaf. Ik weet nu heel goed dat er een commissie uit oud-bestuursleden bestaat die het bestuur bekritiseert en dat de jongste commissie de ECO de jongste commissie is. Ongeëvenaarde kennis die mij ongetwijfeld gaat helpen met zorgen voor wereldvrede.

Alle grappen terzijde, het was echt heel leuk! En ik vind het super fijn om op zo’n relaxte en leuke manier de commissies te leren kennen. Ik weet nu echt een heel stuk beter wat ik moet verwachten bij commissies, en ik moet zeggen dat ik er best wel in ben geïnteresseerd om mee te doen aan een, als het mijn agenda zou schikken. Echt tof! Voor herhaling vatbaar.