Header image
Card image cap 21 Jan

Actieve Leden Activiteit

Acro-yoga, daar had ik dus echt nog nooit van gehoord tot vandaag. Als dank voor de actieve leden zet het bestuur elk jaar een leuke activiteit voor ze neer. Dit jaar was dat een acro-yoga clinic en een drie gangen diner in een uniek restaurant. Als klimmers hadden we stiekem verwacht dat we een flinke dosis 'beginnersgeluk' mee zouden pakken, maar het bleek toch nog wel een kunst.

Het begon met een warming up die ook nog het nodige nadenkwerk vereiste, al snel draaide we met elkaar in een knoop. Daarna begonnen we aan het echte werk. Eigenlijk is acro-yoga een soort vliegtuigje spelen, zoals je vroeger als kind misschien wel deed op de voeten van je grote broer/zus, maar dan voor gevorderden. De eerste opdracht was om iemand als een plank te laten vliegen op je voeten terwijl je elkaars handen stevig vast hield. De tweede stap was om het zonder handen te proberen. Als laatste trucje werd ons uitgelegd hoe je iemand rechtop op je voeten kon laten zitten (nog even mijn complimenten naar Iris om een kerel van 80kg te kunnen dragen). Als laatste deden we nog twee groepsopdrachten, zo bouwden we een rollende band door met zn allen te rollen en zo degene die erop lag van links naar rechts te brengen. Het tweede groepskunstje was een pyramide, die na een kleine valpartij hartstikke netjes stond.

Deze leuke middag hebben we daarna afgesloten met een heerlijk etentje in een restaurant, met zorg uitgepikt door Joep, en uiteraard een drankje na.

Bestuur bedankt!