Header image
Card image cap 24 Oct

Commissiediner

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver. Onder het genot van een luxe drie gangen diner verdeeld over drie huizen mochten wij horen over de verschillende commissies binnen de Esac.

Ons voorgerecht bestond uit vermicelli, groente en ik gok soep? Naast de bouillonblokjes waren er hier ook enthousiaste commissie leden aanwezig. Deze vertelden ons graag over horizontaal klimmen met de waco, het leukste feest van het jaar tijdens de dies en een redactie die blijkbaar alles doet behalve wat ze niet doen.

Nadat het eerste huis de lat erg hoog had gelegd was het aan het tweede huis om ons te overtuigen met risotto. Onder de zaligheid van deze fantastische maaltijd hebben wij hier onder andere geleerd van de webi commissie dat een lawine geen probleem is zo lang je hem voor blijft. Daarnaast schijnt byob ook erg leuk te zijn, wat uiteraard staat voor build your own boulder en niks anders.

Eenmaal aangekomen in het laatste huis kregen wij de ideale combinatie van hot’n’cold in de vorm van appelstrudel en helemaal zelf gekochte ijs. Terwijl wij de laatste gang verorberen krijgen wij de fijne details te horen over wijn. Eh, ik bedoel de AC en het onderhouden van de prachtige website waar je nu dit verhaal op leest.

Afsluitend, op een goed verzorgd en uitgeplande borrel, kunnen wij nagenieten van een heerlijke en met name informatieve avond met de commissies.