Header image

Nieuws

Deze nieuwsberichten houden je op de hoogte van de recente belangrijke gebeurtenissen, mededelingen en afspraken rondom de ESAC. Een Daarnaast zijn in de agenda alle evenementen en belangrijke data terug te vinden.

Card image cap 14 Aug

Intro 2018

Tijdens de TU/e intro zijn we op dinsdag, woensdag en donderdag te vinden op het TUe terrein. Kijk voor meer informatie over de intro en lid worden van de ESAC op de introductie pagina.

Card image cap 23 Jun

Vrijwilligers intro TU/e en intro-ouders gezocht!

Gedurende de intro-week van de TU/e (maandag 20 augustus t/m maandag 27 augustus) organiseert de introcommissie van ESAC verschillende activiteiten om nieuwe leden te werven. Aangezien we dit natuurlijk niet alleen kunnen hebben we hier jullie hulp bij nodig. Lijkt je het leuk om samen met ons nieuwe leden te werven, schrijf je dan in als vrijwilliger en geef aan wanneer je wilt en kunt helpen (je kan ook een gedeelte van de week helpen)! Inschrijven kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/hFFYnoNgguCoclu62

Nadat er nieuwe leden geworven zijn vindt de intro-periode van de ESAC plaats. Vind jij ESAC ook zo leuk en wil je nieuwe leden kennis laten maken met ESAC? Schrijf je dan met zijn tweeën in als intro-ouders en begeleidt gedurende de intro-periode van ESAC (ongeveer de eerste maand van het studiejaar) een groepje nieuwe ESAC'ers. Inschrijven kan door het volgende formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/Pxhq3yu4lA0XchN03 . Maar een van de twee ouders hoeft dit formulier in te vullen. 

Card image cap 08 Jun

ESAC waterfles

Bestel een glow in the dark ESAC waterfles! Nooit meer je waterfles kwijt in het donker in de tent, en dat voor maar ongeveer €11,-. Maak je ESAC set compleet voor deze zomer met deze ESAC nalgene! Bestel hem door het volgende formulier in te vullen voor zondag 11 juni. https://goo.gl/forms/6kbirt3bIO9LKlDJ2

Card image cap 30 Apr

EPlaKKa

De EplaKKa 2018 heeft met succes plaats gevonden. Tijdens deze gezellige middag en avond hebben we met plezier tegen elkaar gestreden!

We weten nu wie zich met recht de beste klimmers van de ESAC mogen noemen (tot de volgende editie in ieder geval).
Bij de Mannen heeft Timo de Befaamde Bak gewonnen en bij de vrouwen was dit Florianne. In de beginners categorie was Bjarne de winnaar, hij gaat volgend jaar natuurlijk ook voor de bak!
Gefeliciteerd allemaal!

De foto's zullen binnenkort verschijnen.

Namens de EplaKKa commissie willen we alle klimmers en hulp bedanken voor een gezellige en geslaagde EplaKKa!

Overzicht winnaars:

Beginners: 
1. Bjarne, 
2. Gerben, 
3. Iris

Vrouwen: 
1. Florianne
2. Famke
3. Saar

Mannen: 
1. Timo,
2. Nourdin
3. Paul

Card image cap 08 Apr

OV Weekenden

Het eerste ov weekend van het jaar is alweer achter de rug, wat hebben we het leuk gehad in Beez. De eerste dag hebben we heerlijk kunnen genieten van het warme zonnetje, het rustgevende kabaal van de langsrazende trein en het woefen van de YETI op het bivakveldje.

 

De tweede dag heeft Timo een 7a genaild en was het weer perfect klimweer. Na een lekker dagje voorklimmen, abseilen, ombouwen en taart eten was het tijd om terug te gaan en pizza te eten in Visé. 

En dan kunnen we natuurlijk het paasweekend niet vergeten. Het tweede ov singlepitch weekendje naar Pont à Lesse is een feit. Zaterdagmiddag hebben we nog kunnen genieten van het zonnetje, na het wachten op Joeps half-overeind staande busje (mét cruise control!).

In de avond hebben we rond het kampvuur gezeten en kunnen genieten van Thijs en zijn gitaar.  

Zondag zijn we teruggegaan naar Pont à Lesse en hebben we weer hard geklommen.


(Zo waren we nog een soort van droog voor de regen!) We hebben kunnen genieten van mensen die eigenlijk net niet door een bepaalde route pasten en Jeffrey die in z’n eentje klimt omdat ‘ie (naar eigen zeggen) geen vrienden heeft. Ook hebben een aantal mensen hard hun best gedaan in een 7a. In de avond konden we binnen opwarmen met een biertje en waren we weer helemaal klaar voor maandag.

Maandag zijn we teruggegaan naar Freyr en was het weer goedgezind. Na weer een goede dag klimmen en (voor sommigen) multipitchen was het weer tijd om pizza te eten in Visé! Alleen hadden ze geen pizza meer.. Ondanks dat was het weer een erg leuk weekend en heeft iedereen hard geklommen.

Geschreven door Isabelle.

Voor meer foto's zie: Foto's