Header image

Intro activiteiten

Intro activiteiten

Tijdens de eerste weken van het collegejaar zul je als nieuwe ESAC'er de vereniging en de klimsport leren kennen door verschillende activiteiten. We bieden een pakket aan voor alle activiteiten in deze periode, en dit garandeert een mooie eerste tijd als nieuw lid. De totale kosten van het pakket zijn € 110 (€ 90 euro als je al een indoor toprope cursus hebt gevolgd). Er wordt wel verwacht dat je bij alle activiteiten aanwezig bent, maar die wil je natuurlijk niet missen!

Intro ouders

Twee lieve ESAC'ers zullen je helpen met je ontdekkingstocht van de vereniging. Je zult samen met je ouders en broertjes en zusjes gaan eten en andere activiteiten doen. Zo ken je al meteen wat mensen en kun je makkelijk met je vragen terecht.

Indoor Toprope cursus (18 sep - 9 okt)

Tijdens deze cursus leer je hoe je veilig kunt klimmen en zekeren in de hal en leer je daarnaast alvast een beetje voorkennis om buiten aan de slag te kunnen. 

Alpiene avond (28 sep)

Bij deze avond ga je eerst met je intro-groepje en ouders eten in Café de Zwarte Doos, waarop een lezing volgt. Tijdens deze lezing leren jullie alles over alpinisme van Boris Textor, één van de zeven Nederlandse berggidsen.

Introductie weekenden (30 sep - 21 okt)

Maak kennis met de ESAC en de klimsport in de prachtige Ardennen! Tijdens een introductieweekend ga je overdag lekker klimmen en 's avonds gezellig kampvuur houden. Dit is echt het moment om andere ESAC'ers te leren kennen.

  • Weekend 1 naar Pont-à-Lesse (30 sep - 1 okt)
  • Weekend 2 naar Nideggen (7 - 8 okt)
  • Weekend 3 naar Sy (21 - 22 okt)

Commissiediner (17 okt)

Deze avond leer je een aantal commissies van de ESAC kennen in combinatie met een lekker diner en een fietstocht door Eindhoven.

En verder

Buiten deze activiteiten zitten er nog meer leuke dingen in dit pakket.

ESAC lidmaatschap

In het pakket zit natuurlijk ook de contributie to het einde van dit jaar. Dat scheelt weer! 

ESAC Info boekje

In dit boekje staat alle informatie die je als nieuw lid nodig hebt. Met uitleg over de vereniging, de klimsport en de cursussen.

Intro T-shirt

Laat met een speciaal ESAC intro shirt zien dat je net lid bent geworden! 

Kennismakingsspel

Tijdens een spannend moordspel probeer je zoveel mogelijk leden te vermoorden. Tegelijkertijd leer je veel nieuwe mensen kennen.