Header image

Introperiode 2018

Welkom! Op deze pagina vind je alle links naar informatie over de ESAC en over de introductie-activiteiten van de ESAC.

Introductieweek TU/e
Tijdens de TU/e intro zijn we op dinsdag te vinden op het Groene Loper Festival bij het veld voor Flux. Daar kun je ons niet missen, want we staan er met een grote mobiele klimwand! Kom vooral langs om te klimmen of om een praatje te maken! Hier kun je natuurlijk ook al je vragen over de ESAC stellen.

Op woensdag is er een zeer gevarieerd programma voor jullie kids en ouders. Daarbij komen jullie opnieuw op het sportcentrum. Dan kun je de ESAC ook weer vinden, deze keer bij onze gemetselde boulderburcht tegenover de sportvelden.

Donderdagmiddag geven we een leuke welkomstraining binnen bij de boulderwand en buiten bij de Boulderburght (allebei op het sportcentrum). Kom hier vooral heen!

Introductie trainingen

Als de na de intro nog niet zeker weet of je lid wilt worden van de ESAC of als je gewoon alvast wilt klimmen, kun je deelnemen aan de intro trainingen. Deze vinden plaats op de woensdagen van 5 september tot en met 12 september vanaf half acht. Je bent dan welkom op onze boulderwand binnen of op de boulderburght bij de tennisvelden. Op deze avonden zul je je eerste klimtechnieken leren van onze trainer Dirk. Verder is er natuurlijk genoeg ruimte om vragen over de ESAC te stellen en je kunt je meteen inschrijven.

Introductie-pakket

Tijdens de eerste weken van het studiejaar worden er voor de nieuwe leden een tal van activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn gebundeld in een intro-pakket. In dit intro-pakket zit een beginnerscursus sportklimmen, een introweekend en nog veel meer. Ben jij geïntresseerd in ESAC en wil jij misschien wel lid worden? Op deze pagina vind je meer informatie over het intro-pakket en kun je je er ook voor inschrijven!

(aanmelden voor het pakket is helaas niet langer mogelijk)

Vragen?

Voor vragen met betrekking tot de intro, mail dan vooral de introcommissie. Algemene vragen kun je altijd aan het bestuur stellen.