Header image

Intro 2, Hotton

Van 12 Oct 07:30 tot 13 Oct 23:59

Algemene informatie

De introweekenden zijn voor nieuwe leden het moment om te proeven aan buiten klimmen en aan de weekend cultuur van de ESAC.

Dit weekend zal naar Hotton gaan.

Let op! Omdat dit en introweekend is wordt iedereen die zich inschrijft die niet kader of intro-kiddo is op de reservelijst gezet.

Dit betekent dat je misschien niet mee kan als er niet genoeg plaats is.

De prijs van dit weekend zal 2 weken van tevoren bekend gemaakt worden, mochten er niet genoeg auto's zijn zal hier nog een bedrag bovenop komen. Er worden twee prijzen gehanteerd:

  • Een standaard prijs voor iedereen die gebruik maakt van het aangeboden vervoer.
  • Een gereduceerde prijs voor degenen die hun eigen vervoer regelen (bijvoorbeeld motorrijders).

We gaan er van uit dat je tijdens dit weekend in bezit bent van een klimjaarkaart en verzekering, mocht dit niet het geval zijn kun je deze eenmalig voor 13,50 euro voor het hele weekend krijgen, stuur dan wel even een mailtje naar klimco@esac.nl, voor de intro kids geldt deze regeling niet, zij worden voorzien van een klimjaarkaart en verzekering.

Inschrijving kan tot 6 oktober.

Mocht je toch niet mee willen gaan en je uit willen schrijven kan dit tot 6 oktober, na deze datum zullen de kosten in rekening gebracht worden.

Op dit klimweekend is het weekendregelement van toepassing. De exacte inhoud is hier te vinden, een samenvatting is ook beschikbaar. Door je aan te melden voor het weekend ga ja automatisch akkoord met het weekendregelement.